Helle Larsen - lidt om mig

Jeg har interesseret mig for slægtsforskning i snart 25 år. Det var min mors moster Tove, der for alvor satte mig igang. Hun ville gerne vide mere om en slægtning, der var udvandret til USA. Hvad der egentlig skete med ham. Ikke den nemmeste opgave. Og jeg nåede ikke finde svaret, før moster Tove ikke var i blandt os mere. 

Dengang var det noget sværere at finde svar. Den efterfølgende digitalisering har gjort det meget nemmere. Og heldigvis. Jeg har længe gået og tænkt på, hvordan jeg fik formidlet “mine opdagelser” videre. Det er selvfølgelig sjovt at finde langt tilbage i slægten, men jeg synes det er meget sjovere at finde ud, hvem mine slægtninge var som personer og deres livshistorier. Det vil jeg prøve på her. Selvfølgelig udført med størst mulig respekt.

Jeg er født og opvokset på Kastaniegaarden i Ebbeskov. Foto er fra ca. 1970, hvor jeg rider på Lillen. Den første hest, som min mor købte i januar 1965. Flere heste kom til og i august 1965 startede mine forældre med hestepension på Kastaniegården. Min far havde ombygget en af de gamle længer på gården med otte nye bokse.  I dag har det hele udviklet sig til Faxe Ridecenter med hestepension og to ridehuse. Faxe Ridecenter ejes af min bror Jørgen-Henrik og svigerinde Lisbeth. Min niece Marie-Louise er en meget dygtig dressurrytter og underviser i ridecentret. Læs mere om Faxe Ridecenter (nyt vindue)

Mange hilsener

Helle 

Scroll to Top